/build/desktop/images/icons/close.svg Zrušiť
Vyhledávání Pobočky 0 AAA AUTO Prihlásiť sa
Garáž

Parkujte autá do Garáže, kde ich medzi sebou môžete porovnávať, alebo si vytvorte auto snov a my Vám ho nájdeme. Viac informácií

WhatsApp
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
Momentálně je online 60 odborníků
Momentálne je online 0 odborníkov. Volajte denne 8:00 - 21:00 Zavolajte mi
ONLINE PREDAJ
Zavřít

Kúpte svoj nový voz
rýchlo a jednoducho
ONLINE


  • Doprava zdarma
    Voz Vám doručíme až domov
  • 14 dní na vrátenie vozidla
    Pohodlne a bezpečne, jasný pôvod i histórie vozidla
Ponuka vozidiel

Presadnite do lepšieho v AAA AUTO

Vlastníme všetky vozidlá v našej ponuke, to znamená, že kupujeme iba kvalitné vozidlá, ktoré môžeme následne predať za férovou a rozumnú cenu. Každý deň na našich 12tich pobočkách ponúkame viac ako 15 000 vyzkúšaných a preverených vozidiel. Za posledných 31 rokov sme kúpili a predali viac ako 3 000 000 ojazdených áut.
Odmietame viac než 65 % vozidiel, ktoré nám ponúkajú. Pokiaľ my tieto autá nechceme, je jasné, že by ste ich nechceli ani vy. Podrobne kontrolujeme 260 mechanických parametrov. Všetky naše autá sú poistené proti elektrickým a mechanickým závadám nezávislou poisťovacou spoločnosťou Carlife.

Naša priemerná marža na jednom vozidle je iba 248 €. Je to preto, že sa nesnažíme zarobiť maximum na každom jednotlivom aute, ale zameriavame sa skôr na veľký objem predajov. Špecializujeme sa na autá s malým počtom najazdených kilometrov, nebúrané, kúpené v tuzemsku a po jednom až dvoch majiteľoch. Je omnoho jednoduchšie kúpiť, či predať auto u nás, než to skúšať na vlastnú päsť. Pokiaľ sa rozhodnete obchodovať s nami, vyvarujete sa tak mnohých bezpečnostných rizík, ktoré sú spojené s jednaním s predajcami na ulici, či s individuálnymi dovozcami. Je lepšie mať záruky od AAA AUTO, než riskovať mnoho problémov, ktoré sa bežne vyskytujú pri individuálnom nákupe na inzerát.

Všetky naše autá kontrolujeme v mnohých zahraničných a tuzemských registroch, aby sme zaistili ich legálny pôvod a uistili sa, že nie sú predmetom zástavy, exekúcie, leasingu, či úveru, apod. To nám umožňuje dávať na autá doživotnú záruku ich legálneho pôvodu, ktorá je ďalej prenosná. Táto garancia zvyšuje hodnotu vášho auta.

K autám ponúkame kontrolu najazdených kilometrov. Ako iste viete, AAA AUTO dlhodobo bojuje proti pretáčaniu tachometrov. Verím, že preverovanie skutočne najazdených kilometrov prispeje ku kultivácii celého trhu jazdených áut a vytlačeniu tohto bohužiaľ pomerne bežného podvodu. To je tiež dôvod, prečo v súčasnej dobe spoločne so spotrebiteľským združením SOVA pracujeme na návrhu zákona, ktorý by jasne vymedzil pretáčanie tachometrov ako trestný čin. Tiež podporujeme pripravované zmeny, ktoré sa chystajú v zákonníku a mali by priniesť prísnejšiu kontrolu pôvodu vozidiel, registrácií, technického stavu a pravidiel pre zmenu vlastníka

Sme si natoľko istí naším výkupným a kontrolným procesom, že našim zákazníkom ponúkame týždennú možnosť výmeny už zakúpeného vozidla za iný bez nutnosti uvádzať dôvody.

Anthony James Denny zakladateľom AAA AUTO

Neriskujte svoje peniaze vo chvíli, keď sa rozhodujete pre jednu z najväčších investícii vo svojom živote. Jednajte len s najväčšou a najprofesionálnejšou firmou.