Vyhledávání Pobočky 0 AAA AUTO Prihlásiť sa
Garáž

Parkujte autá do Garáže, kde ich medzi sebou môžete porovnávať, alebo si vytvorte auto snov a my Vám ho nájdeme. Viac informácií

WhatsApp
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
Momentálně je online 60 odborníků
Momentálne je online 45 odborníkov. Volajte denne 8:00 - 21:00 Zavolajte mi
ONLINE PREDAJ
Zavřít

Kúpte svoj nový voz
rýchlo a jednoducho
ONLINE


  • Doprava zdarma
    Voz Vám doručíme až domov
  • 14 dní na vrátenie vozidla
    Pohodlne a bezpečne, jasný pôvod i histórie vozidla
Ponuka vozidiel

Generálna riaditeľka Karolína Topolová informuje o novinkách pre zákazníkov

Vážení zákazníci a návštevníci našich internetových stránok,

naša spoločnosť tento rok oslavuje 31 rokov a som rada, že nám už cez 3 milióny z vás  dalo dôveru a využilo našich výkupných a predajných služieb. Spoločnosť prešla v posledných rokoch výraznou premenou, a to vrátane prechodu do vlastníctva medzinárodného investičného fondu Abris Capital Partners. Vďaka novému vlastníkovi sme boli schopní posilniť mnoho činností, za ktoré ste nás predtým často oprávnene kritizovali.

Investovali sme nemalé finančné prostriedky do modernizácie našich počítačových programov a systémov, ktoré výrazne urýchlili a zjednodušili celkový proces výkupu a predaja vozidiel a tiež sprostredkovania finančných služieb. Zdokonalili sme systém školení a rozvoja všetkých zamestnancov, ktorí jednajú so zákazníkmi. Kladieme veľký dôraz na prístup a profesionalitu každého jednotlivca. So zamestnancami, ktorí nedokázali vyhovieť vyšším nárokom na zaistenie potrieb a spokojnosti zákazníkov, sme sa rozišli. Posilnili sme naše Kontaktné centrum na čísle 800 100 100 a zaviedli systém rýchlych reakcií na vaše otázky, podnety či reklamácie. Predajcovia na našich pobočkách sú vedení k úplnej transparentnosti pri prezentácii technického stavu ponúkaných vozidiel. Ich prácu veľmi detailne monitorujeme. Pokiaľ v nastavených postupoch aj napriek každodennej kontrole nájdeme chyby, alebo nás na ne vy, naši zákazníci, upozorníte, tvrdo ich trestáme.Ďalej sme pre Slovensko zaviedli samostatný inštitút ombudsmana, ktorý rieši sťažnosti a pripomienky zákazníkov a zároveň sa venuje i osvete v oblasti predaja a kúpy. Stal sa ním známy motoristický novinár Juraj Hrivnák.

Už pred niekoľkými rokmi sme sa ako prvý predajca ojazdených automobilov rozhodli podporovať slovenský futbal. Sústredíme sa na spoluprácu s mužstvami na klubovej úrovni. 

Trh jazdených vozidiel v sieti autocentier AAA AUTO prežíva neobvyklý rast. Celkom máme takmer 50 pobočiek, okrem Slovenska a Českej republiky pôsobíme aj v Poľsku, Maďarsku a Nemecku. Zákazníci si od nás ročne odvezú cez 90 000 vozidiel. V Áčkach sme sa preto rozhodli tento boom podporiť aj teraz. Stále zväčšujeme ponuku našich vozidiel. Môžete vyberať z celkovej ponuky vyše štyroch tisíc vozidiel, ktoré vám môžeme priviezť na ktorúkoľvek z 12 pobočiek v blízkosti vášho bydliska.

Na slovenskom trhu jazdených vozidiel ešte stále rezonuje otázka trestnosti stáčania kilometrov. Naša spoločnosť na problém pretáčania tachometrov upozorňuje už od roku 2007. Preto sme veľmi uvítali novelizáciu zákona, ktorá priniesla úpravu tejto otázky. Od 1. marca 2016 nadobudol platnosť zákon, ktorý zakazuje predaj stočených áut. Spoločnosť AAA AUTO sa venuje preverovaniu vykupovaných vozidiel už dlhodobo, preto vieme že najčastejšie sú stočené dovozové autá, podľa našich skúseností je to až 90 % importovaných áut. Myslím, že zákon pomôže vyčistiť trh jazdených vozidiel, aj keď podľa môjho názoru nie je dostatočný. Zakazuje predaj stočeniek iba firmám a živnostníkom, takže sa celý obchod presunie medzi ľudí, tzv. "na ulicu". Tam je tento obchod vlastne takmer nepostihnuteľný.

Naši výkupní odborníci spoznajú stočené auto pomerne ľahko, to však neplatí pre bežných zákazníkov. Tí, ktorí nám vozidlo dovezú k výkupu, sú potom často prekvapení a rozčarovaní. Nechcú veriť, že by im ten sympatický pán, ktorý im predával perfektné auto po manželke klamal. Bohužiaľ, stočeniek je na našich cestách viac ako milión, takže oklamaných majiteľov bude tiež dosť. K úplnému zamedzeniu manipuláciám s tachometrami tak bude ešte potrebné nadviazať spoluprácu s ďalšími európskymi krajinami a využitie všetkých možných zdrojov o stavoch najazdených kilometrov v jednotlivých členských štátoch EU. Problém manipulácie s tachometrami sa totiž týka hlavne áut dovážaných zo zahraničia, ktorých každý mesiac pribudne na našich cestách aj niekoľko tisíc.

Spoločnosť AAA AUTO preveruje stavy tachometrov u vykupovaných áut už veľa rokov. Stav tachometra dôkladne preverujeme, následne vystavíme aj príslušný certifikát

Okrem garancie čistoty právneho pôvodu vozidla, poskytujeme tiež aj poistenie mechanických a elektrických závad na dva roky.

Pripravili sme pre vás tiež bezpečný a jednoduchý nákup vozidla na splátky s financovaním od renomovaných partnerov ako Home Credit, sAutoleasing, QuatroCar či Cofidis.Náš prístup k úveru je úplne transparentný a stále sa pre vás snažíme podmienky úverov vylepšovať.

Na záver vás prosím, aby ste ma neváhali kedykoľvek kontaktovať so svojimi pripomienkami k internetovým stránkam spoločnosti AAA AUTO, našim službám alebo našej ponuke na môj osobný e-mail. Osobne sa budem vašim podnetom zaoberať a odpoviem na neho.

Prajem vám bezpečnú jazdu v roku 2023!

Karolína Topolová

generálna riaditeľka AAA AUTO

Vaše názory a pripomienky sú pre mňa dôležité! Ak máte akúkoľvek otázku, nápad, návrh, pripomienku či sťažnosť, kontaktujte ma na adrese k.topolova@aaaauto.cz alebo na webe www.karolinatopolova.cz Vášmu e-mailu sa budem rada osobne venovať.